Haenen Mentorschap Wageningen

Alles over Kathy Haenen

Zo’n 25 jaar geleden rolde ik de zorgsector binnen, bij een Thuiszorgorganisatie.

Ik maakte kennis met zorgbemiddeling en raakte later als coördinator betrokken bij de invoering van PGB en zorg-op-maat projecten.

Interessant, maar ik ontdekte dat ik vooral met mensen wilde werken.

Vanuit mijn affiniteit met zang, dans en ritme, koos ik voor een opleiding muziektherapie.

Als muziektherapeut heb ik gewerkt in de Antroposofische zorg, met verschillende doelgroepen. Jeugd en jongvolwassen in de GGZ en de GHZ. Volwassenen met een verslaving, alsook volwassenen met een verstandelijke beperking. 


Daarnaast heb ik ruime ervaring als begeleider van mensen met een licht en matig verstandelijke beperking.

Mijn brede kennis en ervaring komen me goed van pas als mentor. Ik ben bekend met verschillende zorgbranches en doelgroepen. Ik kan me verplaatsen in mijn cliënten, maar begrijp ook waar zorgaanbieders zoal mee te maken hebben. Dat helpt om in goed overleg de behoeften en wensen van mijn cliënt zoveel mogelijk te realiseren.

Ik woon met veel plezier in Wageningen, een bijzondere, groene en sociale stad. Ik houd nog steeds van muziek en dans. Daarnaast geniet ik van tuinieren. De natuur gaat haar gang. Als tuinier draag ik zorg voor de bodem en de omstandigheden. Zo kijk ik ook graag naar mijn taak als mentor.